İşlenmiş iç fındık sektöründe lider bir firma olma hedefi doğrultusunda;
- Hammadde alım, üretim, depolama ve sevkiyatında hijyenik ortam sağlamak.
- Üretim öncesi,üretim aşaması ve üretim sonrası bütün aşamaları takip ederek müşterilerimiz için gıda güvenliği yüksek ürünler üretmek ve gıda güvenliğini teminat altına almak.
- Sürekli eğitim ve bilinçlendirme ile kalite ve gıda güvenliğini en üst düzeye çıkarmak.
- Kalite ve gıda güvenliği standardının sürekliliğini sağlamak.
- Üretimin her aşamasında kontrol sağlayarak, problemleri ortaya çıkmadan önlemek.
- Gıda zincirindeki tüm kuruluşlarla etkin bir iletişim sağlamak.
- BRC Food ve IFS Gıda Standartlarına Uygun Üretim Yapmak.
- Üretimimizi resmi kurum ve kuruluşların kanun , tüzük ve yönetmeliklerine uygun olarak gerçekleştirmek.
- Yurt dışı müşterilerimizin kanun ,yönetmelik,tüzeklerine uygun üretim yapmak.