TR EN

Kavrulmuş İç Fındık

Tarif      : Naturel iç fındık ısıl işlemden geçirilir, bu sayede fındığın üzerindeki zar soyulur ve ürün 5% zarlı, 0.8-3% arası istenen rutubet seviyesinde kavrulmuş iç fındık halini alır.

Çeşit    : Giresun

Boylar  : 9-11 mm, 11-13 mm, 13-15 mm ya da1-2 mm aralıklarla 9 mm - 15 mm arası boylarda

Paketleme : 25/50 kg naylonlu jüt çuvallar, 25/40 kg kağıt torbalar, 5/10/12.5/20/25 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum poşetlerde kartonlu veya kartonsuz, 500/800/1000 kg big baglerde

Kul. Alanları : Çerezlik olarak karışık kuruyemişlerde, pastacılık ve çikolatalarda kullanılmaktadır.

Fonksiyon : Fındık aroması vermek amacıyla, fırında pişirilen yiyeceklerde ve şekerlemelerde garnitür olarak kullanılır. Kıtırlığı ve düşük yağ oranı ile her çeşit çikolata kaplamasına uygun bir yapısı vardır.